BådNyt

BådNyt er Danmarks største kommercielle magasin om både, udstyr og maritim livsstil. Magasinet henvender sig til en målgruppe for hvem det at sejle, er en passion - om det er med motor eller sejl. Livet på vandet, på båden, i havnen er og bliver deres store interesse. Om det er idylliske solskinsdage med spejlblankt hav eller om det er ruskende vind, hvor bølgerne bringer lidt udfordringer med sig – vores læsere elsker deres liv på havet. De elsker havet, deres båd, det sociale liv- og det udstyr, som kun gør oplevelsen endnu bedre.
 
Magasinet er spækket med hands-on vejledning om alt fra motortjek, reparationer, trim af rig og sejl til anvendelse af marine-elektronik. Nye og brugte både testes og anmeldes, og der er selvfølgelig gode råd at hente forud for handler med brugte både. Og udgangspunktet tages i det sejlende folk, motoreller sejlbådssejlere.
Hver udgivelse læses af 59.000 bådinteresserede (Gallup Index Danmark, 1. halvår 2014). BådNyt udkommer 12 gange årligt.
 

Gå til BådNyt hjemmesiden. 
Se abonnementsbetingelser.

Online Magasiner

Når du abonnerer på vores magasiner, får du altid online-udgaven med gratis i dit abonnement. Så kan du læse dit magasin på din computer, tablet eller smartphone uanset hvor du er – og i vores magasinarkiv kan du også læse tidligere udgaver af dit magasin.

App store

Google play